سفارت آلمان در تهران

از ویکی‌سفر، راهنمای آزاد سفر
پرش به ناوبری پرش به جستجو

سفارت جمهوری فدرال آلمان توسط میشائیل کلور-برشتولد، سفیر فوق العاده و تام الاختیار اداره می شود .

ساعات کاری[ویرایش]

روزهای یک شنبه، چهار شنبه و پنج شنبه، ازساعت ۷/۰۰ تا ۱۵/۳۰

روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت ۷/۰۰ تا ۱۶/۰۰

ساعات کار سفارت در ماه های جولای و آگوست: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷/۰۰ تا ۱۴/۳۰

سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است. ساعات کار بخش تأیید مدارک: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت 7/30 تا 10/30 (با تعیین وقت قبلی)

لیست مدارک وقت سفارت آلمان[ویرایش]

مدارک گفته شده در ادامه مطلب باید با برگه درخواست خود ضمیمه کرده باشید تا سفارت بتواند شرایط لازم برای دادن ویزای آلمان به شما را مورد بررسی قرار دهد. لیست مدارک عمومی که در ادامه  بیان می شود باید طبق یک ساختار مرتب شده باشد که توسط سفارت آلمان اعلام گردیده است باید به باجه سفارت تحویل دهید.

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزای آلمان که به صورت کامل تکمیل و امضاء و به همراه عکس است
  • تذکر توجیهی که در صفحه آخر فرم است امضاء شده باشد
  • بیمه مسافرتی به همراه کپی آن
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • واچر هتل
  • تائیدیه تقبل هزینه های اقامت ( کپی و اصل تائیدیه )
  • پرینت تراکنش های بانکی طی سه ماه گذشته ( به زبان لاتین – نسخه اصل به همراه مهر بانک )
  • مدارک مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه های سفر
  • مدارک مبنی بر فعالیت اقتصادی و اجتماعی در کشور مبدا ( براساس این مدارک سفارت تصمیم میگیرد که آیا متقاضی قصد سفر دارد یا قصد مهاجرت  )
  • اصل و کپی شناسنامه – کارت ملی – سند ازدواج

مدارک لازم وقت سفارت آلمان براساس مشاغل[ویرایش]

کارمندان دولت[ویرایش]

  • گواهی انتساب به خدمت
  • آخرین فیش حقوقی

کارمندان شرکت های خصوصی یا کارگران[ویرایش]

  • گواهی کار یا آخرین قراردادکار
  • فیش های سه ماه گذشته
  • گواهی بیمه ( تامین اجتماعی – خدمات درمانی )
  • گواهی از کارفرما ( در صورت نبود بیمه )

کار آفرینان[ویرایش]

  • گواهی ثبت شرکت ( اساسنامه – پروانه کسب – روزنامه رسمی )
  • گواهی بیمه ( تامین اجتماعی – خدمات درمانی یا دیگر بیمه ها )

مدیران یا سهامداران[ویرایش]

  • معرفی نامه توسط نماینده رسمی با مهر و امضاء
  • گواهی ثبت شرکت ( اساسنامه – پروانه کسب – روزنامه رسمی )
  • گواهی تایید سمت چنانچه در آگهی روزنامه رسمی درج نشده باشد

هنرمندان[ویرایش]

  • گواهی عضویت در انجمن هنری
  • ارائه مدرک مبنی بر انجام فعالیت های هنری
  • گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا دیگر بیمه ها

بازنشستگان[ویرایش]

  • گواهی دریافت حقوق بازنشستگی

بیماران[ویرایش]

  • ارائه اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی ( مدت زمان و اقدامت پزشکی در آن ذکر شده باشد )
  • رسید پرداخت هزینه درمان
    • همراه بیمار
      • اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی که در آن مشخصات همراه و دلیل همراه بودن و مدت زمان درمان ذکر شده باشد

اتباع غیر ایرانی ساکن ایران[ویرایش]

  • مجوز اقامت ایران که پس از اتمام اعتبار روادید مورد درخواست هنوزحداقل سه ماه اعتبار داشته باشد.

افراد زیر سن قانونی[ویرایش]

  • رضایتنامه دارنده حق حضانت و یا قیم ( در صورت سفر خردسال به تنهایی باشد یا سفر بدون حضور والدین صورت بگیرد )
  • اجازه کتبی مدرسه

روزنامه نگاران[ویرایش]

  • کارت خبرنگاری
  • گواهی کار در انتشارات یا رسانه مربوطه

دانش آموزان و دانشجویان[ویرایش]

  • گواهی موقعیت اجتماعی ( گواهی تحصیلی یا دانشجویی )
  • گواهی موقعیت شغلی والدین

افراد بیکار[ویرایش]

  • گواهی موقعیت اقتصادی ( اسناد ملکی )
  • گواهی موقعیت اجتماعی ( گواهی ازدواج یا شجره نامه )

لیست مدارک وقت سفارت آلمان با توجه به نوع سفر[ویرایش]

مدارک سفرهای تجاری[ویرایش]

اگر با یک شرکت آلمانی در حال همکاری هستید شما میتوانید با دریافت دعوتنامه به راحتی میتوانید به کشور آلمان سفر داشته باشید این نوع سفر در دسته دعوتنامه تجاری قرار میگیرد و در سفارت آلمان دارای اهمیتی زیادی می باشد چرا که به شما به عنوان یک ( بیزینس من ) نگاه میکنند.

  • دعوتنامه از طرف شرکت با ذکر دلیل سفر و تاریخ سفر
  • مدارکی مبنی بر اثبات رابطه تجاری با شرکت ( قراردادها – صورت حساب ها – مکاتبات اداری – مدارک واردات و صادرات و غیره )

مدارک سفرهای کاری[ویرایش]

امروزه این نوع سفر در بین ایرانیان موفق و صاحب سرمایه محبوبیت بسیاری پیدا کرده  است چرا که این افراد در ایران تمایل دارند که در اتحادیه اروپا به خصوص کشور آلمان تجارت شخصی خود را راه اندازی کنند دلیل اینکه کشور آلمان را انتخاب میکنند به خاطر قدرت اقتصادی این کشور در سطح بین المللی می باشد. به همین دلیل هموطنان ما ابتدا با این نوع سفر وارد کشور آلمان شده و موقعیت کاری و … را کاملا بررسی و در نهایت تجارت خود را آغاز میکنند.

  • حکم ماموریت ( ذکر مشخصات فردی، سمت رسمی، تاریخ سفر، دلیل سفر، گواهی تامین مالی سفر، دعوتنامه )

مدارک سفرهای شخصی / دیدار از خانواده[ویرایش]

اگر شما جزء ان افرادی هستید که در کشور آلمان دارای خویشاوند ستید پس به راحتی میتوانید از این نوع سفر بهرمند شوید و فقط با داشتن یک دعوتنامه ویزای کشور آلمان را دریافت نمایید.

  • دعوتنامه رسمی به شکل تعهد نامه ( Verpflichtungserklärung )
  • مدارک اثبات روابط خانوادگی ( شناسنامه )

مدارک سفرهای ورزشی[ویرایش]

کشور آلمان برای هموطنان ما که در زمینه ورزشی فعالیت دارند ویزا صادر میکند اما برای دریافت ویزای آلمان بهتر است که یک دعوتنامه رسمی از مسابقات ورزشی دریافت نمایید تا شما هم بدون هیچ استرسی بتوانید ویزای آلمان را دریافت کنید.

  • دعوتنامه برگزار کننده مسابقات
  • نامه فدراسیون ورزشی مربوطه در ایران ( ذکر تاریخ عضویت، رده ورزشی )

مدارک سفرهای نمایشگاهی[ویرایش]

کشور آلمان به خاطر صنعتی بودن هر ساله نمایشگاههای بسیاری در آن دایر می شود به همین دلیل هر سال میلیون ها شخص از این نمایشگاهها بین المللی شرکت می کنند. اشخاصی که در این نمایشگاهها شرکت میکنند معمولا جزء افراد بازدیدکننده به شمار می روند اما اشخاص دیگری هم وجود دارند که به عنوان غرفه دار محسوب می شوند که ایرانیان در هر دو دسته به خوبی فعال هستند.

  • بازدیدکنندگان
    • اصل و کپی بلیط ورودی نمایشگاه
    • اصل و کپی دعوتنامه برگزار کننده
    • مدارک مبنی بر اثبات رابطه با نمایشگاه ( گواهی اشغال به تحصیل رشته مرتبط یا پروانه کسب )
  • غرفه داران
    • رسید پرداخت هزینه های غرفه
    • تاییدیه برگزار کننده نمایشگاه یا نماینده نمایشگاه ( با ذکر نام و مشخصات غرفه دار )

مدارک فعالیت های گردشگری[ویرایش]

اگر جزء افرادی هستید که عاشق مسافرت و گردشگری هستید پس حتما باید به کشور زیبای آلمان سفری داشته باشید برای اینکه بتوانید به این کشور زیبا و خاص سفر کنید باید نوع سفر خود را در درخواست وقت سفارت آلمان به عنوان گردشگر ثبت نمایید.

  • مسیر سفر ( مشخص بودن برنامه سفر  )
  • تاییدیه رزرو هتل و یا مدارک اسکان در کل زمان سفر

مدارک سفر جهت شرکت در کنگره یا سمینار[ویرایش]

  • اصل و کپی تاییدیه ثبت نام
  • اصل و کپی تاییدیه رزومه
  • مدارک مرتبط به کنگره یا سیمنار ( گواهی تحصیلی یا شغلی )

نشانی[ویرایش]

  • آدرس: تهران، خیابان فردوسی، شماره ۳۲۴-۳۲۰
  • کدپستی: ۱۱۳۶۵
  • صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • اطلاعات : ۳۹۹۹۰۰۰۰
  • اطلاعات در مورد ویزا: ۳۹۹۹۱۲۱۳ و ۳۹۹۹۱۴۹۹
  • شماره فاکس بخش ویزا: ۳۹۹۹۱۸۶۰

منابع[ویرایش]

سایت سفارت آلمان در ایران

لیست مدارک وقت سفارت آلمان